Over ons

Op het hoogtepunt van ons kunnen tilt onze service u hoger.

Bouwkranen, mobiele kranen of hijskranen zijn meer dan techniek alleen. Natuurlijk zijn onze kranen wonderen van technologie, die uitblinken door hun prestaties, wendbaarheid en veiligheid. Maar in het heetst van de strijd hebt u meer nodig dan een briljante machine.

Daarom zijn wij verdeler van de volgende vertrouwde topmerken: Manitowoc, Grove, Potain en JMG. Immers, het is niet de machine die telt, maar wat ze betekent voor uw bedrijf. Aan elke kraan hangt een verhaal. Wanneer wij u een kraan verkopen of leasen, zorgen wij ervoor dat het uw succesverhaal wordt.

We gaan heel ver om u de perfecte bouwkraan, mobiele kraan of hijskraan te leveren die precies past bij uw behoeften en doeleinden.

Maar bovenal is het ons ongeëvenaard niveau van dienstverlening dat u zal brengen waar u heen wil. Samen zorgen wij ervoor dat u het hoogst mogelijke rendement op uw investering krijgt.

 

Een kraan voor elke klus.
Sterke merken, topleveranciers.

BLE is de enige verdeler in België van de Grove en Potain kranen. Beide zijn merken van de Manitowoc Crane Group, de wereldwijde marktleider in mobiele kranen. Dit Amerikaanse bedrijf heeft een sterk ontwikkeld wereldwijd dealernetwerk (waarvan wij deel uitmaken) en garandeert een hoge kwaliteit en voortdurende innovatie.

Met de Grove mobiele, ruw terrein en YardBoss Industrial kranen kunt u eender welke hefklus aan! En met de automatisch uitplooibare bouwkranen van Potain bent u meester over elke werf.

We verdelen ook de zelfrijdende, industriële kranen van het Italiaanse JMG Cranes. Dit merk ontwerpt en produceert een volledig gamma van elektrische, op batterijen werkende en compacte “pick and carry” kranen met een hefvermogen van 2 tot 60 ton. Alle modellen zijn leverbaar in explosieveilige uitvoering: voor dit doel werkt BLE samen met een van de toonaangevende gespecialiseerde bedrijven op dit gebied.