Diensten

HOGE ONDERHOUDSVRIENDELIJKHEID

Ons atelier staat klaar voor alle geplande onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Het is uitgerust met de nieuwste machines en werktuigen voor behandeling en onderhoud van grote machines, zoals de twee rolbruggen met een capaciteit tot 8 ton, een oliedoseersysteem, diverse smeerbruggen en persluchtgereedschap.

Kortom alles om uw bouwkranen, mobiele kranen, hijskranen of industriële kranen de zorg te geven die ze nodig hebben.
 
Onze field force komt te hulp wanneer uw nood het hoogst is. Uitgerust met mobiele werkplaatsen, een voorraad van de meest voorkomende reserve-onderdelen en een complete bibliotheek met handleidingen voor alle soorten kranen in onze portefeuille, zijn onze technici in de meeste gevallen in staat om u er onmiddellijk weer bovenop te helpen.
 
Zowel ons atelier als onze buitendienst worden ondersteund door een ander BLE bolwerk: onze afdeling wisselstukken.
 
Magazijn: we hebben een permanente voorraad van de meest voorkomende onderdelen, dus in veel gevallen kunnen wij u meteen helpen.
 
Bestellen: onze “preferred partner status” bij onze leveranciers garandeert u online bestelling en snelle levering van de onderdelen die we niet op voorraad hebben. Voor specifieke problemen overleggen onze mensen met ingenieurs van de leveranciers.

 

UW GEMOEDSRUST:
MANITOWOC CRANE CARE

Om u absolute betrouwbaarheid te garanderen en onze kwaliteitscultuur waar te maken, is BLE een partner in Manitowoc Crane Care: ons call center stuurt uw vragen direct door naar OEM ("original equipment manufacturer") onderdelen (levering binnen 24 uur) of naar engineering en software ondersteuning. Uw kranen worden met zorg behandeld.

 

FINANCIERING

Wij hebben onze eigen middelen om de aankoop van uw bouwkraan, mobiele kraan, industriële kraan of hefkraan te financieren:
  • vlotte procedure;
  • concurrerende tarieven;
  • "buy back" akkoord.